menu

ZWANGERSCHAPS FOTOGRAFIE 

Wat een bijzondere tijd is je zwangerschap en voor je het weet is het ook weer voorbij. Ben jij of zijn jullie in verwachting en willen jullie dit mooi laten vastleggen, dan ontvang ik jullie graag voor een zwangerschapsshoot in de studio net buiten Utrecht. Wil je liever bij jullie thuis of op locatie zwangerschapsfoto's laten maken, dan kan dat uiteraard ook. Geen toestanden... gewoon mooie foto's van jullie, eventueel met broertjes of zusjes. Het leukste is om dit te doen als je al een beetje een bolle buik hebt, uiteraard.

Als professionele zwangerschapsfotograaf in Utrecht begrijp ik het belang van het vastleggen van deze kostbare momenten. Met mijn ervaring en creativiteit zorg ik ervoor dat jullie zwangerschap prachtig wordt gefotografeerd, zodat jullie deze herinneringen voor altijd zijn vastgelegd. En als jullie het daarnaast ook leuk vinden om straks foto's te laten maken van jullie pasgeboren kindje, dan kunnen jullie voor beide momenten een afspraak maken. Laat je mij zowel de zwangerschapsfotografie als de newbornfotografie doen, dan hebben we daar een speciaal pakket voor.

Bel gerust voor wat meer info of om een afspraak te maken. ZWANGERSCHAPSSHOOT STUDIO | ZWANGERSCHAPS FOTOGRAFIE THUIS

onze pakketten

Lifestyle | Zwanger


Een half uur fotoshoot in de studio
1 persoon
5 foto’s in hoge resolutie
digitaal aangeleverd

€165,-

met 15 foto's: 230,-

Zwangerschapsfotografie
in combinatie met
Newborn shoot

2x ruim 1 uur fotografie met
in totaal 40 foto's
en boekje van 20-20 cm
met 20 pagina's

€500,-

extra's


Alle foto's van de shoot bijbestellen, vraag naar de mogelijkheden!

Foto's afgedrukt op forex, canvas of ingelijst
vraag naar de maten en mogelijkheden!

Lifestyle Zwanger
evt met broertje/zusje

ruim 1 uur fotoshoot die lekker
bij jullie thuis is of in de studio
20 foto’s in hoge resolutie digitaal aangeleverd

€285,-

harmonica boekje cadeau!

Een schot in de roos was het, onze keuze voor Aagje Studio. Op het allerlaatste moment kon de zwangershapsshoot die voor ons gepland stond, niet door gaan (Fotograaf geveld door Corona). Maar kosten noch moeite waren gespaard voor deze dag; 4 uur lang bij de kapper gezeten, nageltjes gedaan, dus het moest en zou vandaag:) Vind dan maar eens fotograaf die én kan wat jij wil én die ook nog eens beschikbaar is. De foto’s op de website van Aagje spraken ons het meeste aan. Meteen gebeld om te vragen of we terecht konden. Een uur later zaten we in de studio (sterk staaltje snel schakelen), waar we ons bij Krista meteen op ons gemak voelden. Doordat ze zelf niet nerveus wordt van een blote schouder (buik in dit geval), gezellig kletst, open en spontaan is en, niet in de laatste plaats, haar heerlijke droge humor. We hadden nogal een wensenlijst, maar binnen de kortste keren stond alles op de gevoelige plaat. En met een prachtig eindresultaat. We kunnen Aagjestudio bij iedereen van harte aanbevelen.

review

STUUR

BERICHT

tel nr

Email Adres

Achternaam

Voornaam

NaAM

bel ons of vul
het formulier in

tel: 0621420155
mail: info@aagjestudio.nl

Dank voor uw interesse!

Ik neem snel contact met u op

nieuwsbrief ontvangen?