vrijgezellenfeest fotoshoot

Als jullie het leuk vinden regelen wij ook een van onze visagistes die zorgt dat jullie perfect worden opgemaakt. Meerprijs hiervan is 15,- p.p.


visagie

Neem je vriendin en haar beste vriendinnen mee naar onze studio in Utrecht voor een supergave fotoshoot. Wij zorgen evt.voor een visagiste en lekkere borrel of high tea. We maken mooie foto's van de toekomstige bruid en alle vriendinnen en natuurlijk van jullie samen. Je ontvangt allemaal de mooste portret foto en natuurlijk de groepsfoto's digitaal en evt. ook afgedrukt. Je kunt kiezen uit een aantal arrangementen. 


Basic

party
Fotoshoot van ongeveer 2 uur voor 5 tot 10 personen gecombineerd met een high tea of borrel in de studio. Jullie worden allemaal individueel gefotografeerd en natuurlijk ook als groep en je krijgt ieder iig de twee beste bewerkte foto's en de groepsfoto's digitaal toegestuurd. Uiteraard kun je ook foto's door ons laten afdrukken. Kosten 55,- p.p.mail
ons

Arrangementen

Welkoms drankje met daarna een fotoshoot van ongeveer 2 uur voor 5 tot 10 personen. Jullie worden allemaal individueel gefotografeerd en natuurlijk ook als groep en je krijgt ieder iig de twee beste bewerkte foto's en de groepsfoto's digitaal toegestuurd. Uiteraard kun je ook foto's door ons laten afdrukken. Kosten zijn 35,00 p.p..


party shoot