Fotoshoot meiden feest

Als jullie het leuk vinden regelen wij ook een van onze visagistes die zorgt dat jullie perfect worden opgemaakt. Meerprijs hiervan is 22,- p.p.


visagie

Neem je dochter en haar beste vriendinnen mee naar onze studio in Utrecht voor een supergave fotoshoot. Wij zorgen evt.voor een visagiste en lekkere hapjes of een high tea. We maken mooie foto's van de jarige jet en alle vriendinnen en natuurlijk van jullie samen. Je ontvangt allemaal de mooiste portret foto en natuurlijk de groepsfoto's digitaal en evt. ook afgedrukt. Je kunt kiezen uit een aantal arrangementen.  Wil je liever dat we op locatie komen fotograferen dan kan dat natuurlijk ook. 

Basic

party
Fotoshoot van ongeveer 1,5 a 2 uur voor min. 6 tot 10 personen gecombineerd met een high tea of hapjes in de studio. Jullie worden allemaal individueel gefotografeerd en natuurlijk ook als groep en je krijgt ieder de drie beste bewerkte foto's en de groepsfoto's digitaal toegestuurd. Uiteraard kun je ook meer foto's bestellen of foto's door ons laten afdrukken. Kosten 37,50 p.p. (min. 6 personen).mail
ons

Arrangementen

Welkoms drankje met daarna een fotoshoot van 1,5 a  2 uur (langer in overleg) voor 6 tot 10 personen (andere aantallen in overleg). Jullie worden allemaal individueel gefotografeerd en natuurlijk ook als groep en je krijgt ieder iig de twee beste bewerkte foto's en de groepsfoto's digitaal toegestuurd. Uiteraard kun je ook meer foto's bestellen of door ons laten afdrukken. Kosten zijn 25,00 p.p. (min 6 personen).


meiden shoot

Mijn 12-jarige dochter en haar bff’s hebben een partyshoot gedaan bij Krista. Super goed verzorgd en vooral heel gezellig! Foto’s maken ging heel natuurlijk. Niets vaste poses maar vooral de vrijheid hoe de meiden zelf of de foto wilden. Het resultaat zijn super leuke en mooie foto’s waarvan mijn dochter zei ‘hier word ik oprecht zo blij van!”. Het zijn al mooie meiden maar op de foto’s zijn ze net nog een slagje mooier :-). Wij als ouders waren vooraf niet zo van fotoshoots maar we zijn meer dan positief verrast. Voor herhaling vatbaar.

Antoinette

De shoot met tien groep 8 kinderen verliep heel soepel en gezellig. De graffitimuur is een geweldige achtergrond buiten. We zijn ontzettend onder de indruk van de foto's!! Echt een aanrader voor een kinder- of tienerfeest!

Suzan

high tea tijdens party shoot